Безкоштовна доставка *

(044)383-93-59 | (067)551-25-31  

Новини

БЕНЗОПИЛА GSH 40

Oleo-Mac GSH 40 - ідеально підходить для садівництва та для невеликих сільськогосподарських робіт. 

Серія  GSH  від  Oleo-Mac  була доповнена новою  ланцюговою пилкою GSH 40 . Серія  GSH  бензопил з  гарним компромісом між продуктивністю та ціною : моделі середньої потужності, укомплектована шиною та пиляльним ланцюгом  35 см, кроком 3/8" . Це ідеальна техніка для  домашнього садівництва, так  і для невеликих  робіт у сільській місцевості.

Конструкції бензинова  модель  GSH 40  оснащена  двотактним двигуном потужністю 1,7 кВт . Двигун складається з 2 поршневих кілець, нікельованого циліндра, сталевого валу та шатуна, роликовим підшипником для забезпечення тривалого терміну експлуатації  та продуктивності  з плином часу. Крім того,  система протизледеніння  дозволяє працювати навіть за температури нижче 0 °C.

2-тактний двигун стає ще більш швидким і легким запуском,  праймером  і  багатофункціональним важелем  - що об'єднує включення/вимкнення, важіль повітряної заслінки і напів-прискорення. Крім того, система легкого запуску EasyOn  знижує ризик віддачі  запалювання. Антивібраційна система  ізолює двигун від ручки, забезпечуючи добрий комфорт використання.

Очищення та технічне обслуговування нової невеликої бензопили  GSH 40  від  Oleo-Mac  полегшуються  як нейлонового фільтра з великою поверхнею , так і  кришкою фільтра, яка відкривається за допомогою ручки , без необхідності розбирати корпус або використовувати інструменти. Бічний ланцюг натягувача  спрощує встановлення ланцюга,  регульований автоматичний масляний насос,  дозволяє ефективно працювати у поєднанні з шиною та ланцюгом.

Поки немає коментарів

Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку. Ви можете стати першим!

Написати коментар

captcha

Інші новини

Sharp Pro
11.02.2020