Безкоштовна доставка *

(044)383-93-59 | (067)551-25-31  

Новини

Як вибрати культиватор?

У вас є город чи город чи ділянка землі? Для обробки ґрунту з урахуванням посіву та пересадки ви досі використовували лопати, мотики та плуги, але тепер ви хочете спростити своє життя за допомогою механізованої допомоги?

Отже, давайте поговоримо про  мотоблок  : інструмент, який завдяки міцним ножам робить його ефективним і економить ваш час. Він подрібнює груди землі, осушує ґрунт, змішує добрива та покращувачі ґрунту, що робить його більш придатним для посіву насіння та розсади, а також для вирощування овочів, фруктів та квітів.

Але як правильно вибрати культиватор для ваших потреб? Який найкращий? Які фактори необхідно враховувати перед тим, як приймати рішення про те, який двигун купити? Ми розповімо у цій статті.

Який мотокультиватор купити? Оцінити технічні аспекти

Якщо ви вирішили купити бензиновий культиватор, вам, певно, вже зрозуміло:

  • Наскільки велика  область для роботи.
  • Які у нього  особливості  : це вільна зона чи вам доводиться працювати між рядами рослин? Це плоска чи похила ділянка?
  • Тип ґрунту  : складний ґрунт, пісок, чорнозем чи глина?
  • Як часто  ви плануєте використовувати мотокультиватор.

На ринку ви можете знайти  мотокультиватор  із  бензиновими двигунами  або  електричним . Тип джерела живлення пов'язаний із потужністю: загалом, культиватори з бензиновим двигуном є найбільш потужними. Завдяки своїй потужності бензиновий культиватор дозволяє працювати на більш менш великих і вимогливих ділянках.

Знову ж таки, щодо потужності, важливим аспектом є те, що потужність і вага культиватора збалансовані. Дійсно, потужна машина повинна мати певну вагу, щоб бути стійкою, щоб провалюватися в землю і працювати на ній, не стрибаючи і не виходячи з-під контролю під час культивації.

Важливість правильного співвідношення потужності та ваги двигуна дозволить комфортно здійснювати роботу.

Іншим фактором, який необхідно враховувати, є  ширина обробки  : чим він більший, тим менше часу ви витрачаєте на обробіток ґрунту. Крім того, діаметр фрез дає вам міру того, наскільки глибоко машина може заглибитись.

Наприклад, для городу та присадибної ділянки ви можете вибрати новий  невеликий культиватор  MH 155 K  Oleo-Mac  з 4-тактним двигуном з робочим об'ємом 80 см3, вагою 27 кг, однією передньою передачею та ножами 46 см з 3+3 ножа. Ви повинні рухатися в стиснених умовах, наприклад, між рядами рослин? Це легко зробити: зніміть ножі по обидва боки культиватора і зменшіть його до 32 або 22 см, щоб працювати тільки з ножами 2 + 2 або 1 + 1 відповідно.

Для роботи на великому городі або на невеликій ділянці замість цього ви можете вибрати нову модель  роторного культиватора середньої потужності  MH 175 RK,  4-тактний двигун, з робочим об'ємом 182 см³, вагою 57 кг, 1 передньою передачею + 1 задньою передачею, максимальна ширина культив 82 см з 3+3 ножами, яку можна зменшити до 55 см. У комплекті з культиватором  Oleo-Mac у вас є набір ключів для складання/складання ріжучих ножів.

Найкращий культиватор? Це практично

Бензиновий культиватор повинен бути максимально  зручним для використання  : як для рук та плечей, так і для роботи, яку ви робите. У цьому сенсі кероване кермо має важливе значення: наприклад, у  MH 155 K  ви можете відрегулювати його за висотою, у той час як у  MH 175 RKS  ви можете встановити його як по висоті, так і збоку, щоб ви працювали з боку мотокультиватора і не наступали на вже орану землю.

Рух культиватора забезпечується різальним механізмом, який, обертаючись, руйнує грудки землі і водночас дає рух машині. Тому важливо, щоб культиватор мав передачу, переважно щонайменше одну передню і задню передачу.

Культиватор  має: маленьке колесо, яке ви бачите - заднє для MH 155 K і переднє для MH 175 RKS  - служить для зручнішого переміщення і, перш ніж розпочати роботу з ґрунтом.

Розмір  MH 175 RKS  становить 140x80x82 см, а при повороті керма на 180° довжина значно зменшується, тому ви також можете завантажити поворотно культиватор у багажник.

 

Кращі культиватори? Це безпечно

Завжди потрібно стежити за безпекою, навіть коли ви працюєте в саду, тому подумайте, чи має вона:

  • Картер,  захищений від каміння та землі, піднятими фрезами
  • Диски захисту  фрез
  • Уповільнені  обороти

Крім того, при підготовці ґрунту рекомендується носити  черевики або стійкі до порізів черевики та захисні окуляри

 

Який культиватор купити? Також розглянемо додатково

Вибираючи найбільш підходящий культиватор, також подумайте, чи може бути корисний  багатоцільовий культиватор:  тобто садовий інструмент, який зі спеціальним  приладдям  перетворюється на інший інструмент для підготовки або завершення обробітку ґрунту або зробити щось ще.

MH 175 RK  середньої потужності культиватор , наприклад, має кріплення, яке стає плугом, за допомогою якого ви підготуєте грунт для культивування або роботи на глибині твердої або необробленої землі. Ви також можете встановити картоплекопувач або борозну, яка використовується для посадки або копання.

Хочете  розглянути MH 175 RK у дії  ? Подивіться це відео MH 175 RK

 

Поки немає коментарів

Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку. Ви можете стати першим!

Написати коментар

captcha

Рекомендуємо