Безкоштовна доставка *

(044)383-93-59 | (067)551-25-31  

Новини

Прості в запуску надійні двигуни Oleo-Mac (Emak)

Прості в запуску, надійні та випускаються у різних конфігураціях двигуни Oleo-Mac (Emak)

Двигуни з вертикальним валом мають різний робочий об'єм для задоволення найрізноманітніших потреб. Всі моделі від компанії Oleo-Mac відрізняються легкістю запуску, простотою експлуатації, високою потужністю та відповідають необхідним екологічним нормам (Stage 5). ∙ Легкий запуск: завдяки системі Auto-Choke (автоматична повітряна заслінка) двигун запускається легко та без затримок, незалежно від температури. ∙ Паперовий фільтр: захищає та продовжує термін служби двигуна, має велику фільтруючу поверхню та легко очищається. ∙ Ергономічний дизайн: двигун компактних розмірів з плавними та обтічними формами полегшує роботу під чагарником та на необроблених просторах. ∙ Повна сумісність: ці легкі двигуни малих габаритів з різним робочим об'ємом можуть адаптуватися до різних кузовів. ∙ Простота обслуговування: очищення різних компонентів (повітряний фільтр, свічка запалювання, корпус стартера тощо), а також заміна моторного масла стали ще більш доступними завдяки його конструкції.

Stage 5 Двигун з низьким рівнем впливу на довкілля сертифікований відповідно до чинних європейських норм (STAGE 5). Технологія OHV Конструкція двигуна з верхнім розташуванням клапанів, оптимальне згоряння та постійна продуктивність при інтенсивній експлуатації Автоматична повітряна заслінка Система відкриття та закриття дросельної заслінки, регулювання повітря на вході в карбюратор. iK-GO Двигун Emak із електростартером, що працює від акумуляторної батареї. Бензиновий двигун. Електричний стартер Двигун із електростартером.

Продуктивність, потужність та надійність.

Версії з бензиновим чи дизельним двигуном для будь-яких видів застосування. Двигуни з горизонтальним валом мають різний робочий об'єм і потужність для задоволення різних потреб. Вони відрізняються легкістю запуску, простотою експлуатації, високою потужністю та відповідають європейським екологічним нормам (Stage 5). Газорозподільний механізм із верхнім розташуванням клапанів (OHV) забезпечує довговічність двигуна. ∙ Легкість запуску: газорозподільний механізм та шків стартера великих розмірів забезпечують надійний та легкий запуск. ∙ Двоступінчастий фільтр з губкою та масляною ванною затримує будь-які забруднення до того, як вони потраплять у камеру згоряння, продовжуючи термін служби двигуна. ∙ Повна сумісність: ці компактні, потужні бензинові або дизельні двигуни, доступні та у версії з електричним запуском, підходять для використання у різних сільськогосподарських цілях. ∙ Простота обслуговування: очищення різних компонентів (масляний фільтр, свічка запалювання, корпус стартера тощо), а також заміна моторного масла стали ще більш доступними завдяки його конструкції.

 

Поки немає коментарів

Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку. Ви можете стати першим!

Написати коментар

captcha

Рекомендуємо